Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент призова

...
Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент призова
Коментари Харесай

Групата на ЕНП в ЕП настоя избора на Путин да се обяви за недействителен

Групата на Европейската национална партия (ЕНП) в Европейския парламент прикани през днешния ден външните министри от Европейски Съюз, които заседават в Брюксел, да разгласят, че Владимир Путин повече не е президент на Русия, съобщи Българска телеграфна агенция. Най-голямата група в Екологичен потенциал упорства съветските президентски избори от последните дни да бъдат оповестени за недействителни.

Държавите от Европейски Съюз би трябвало публично да заявят, че в Русия не е имало избори и че Путин не може да бъде възприеман като началник на страната, се показва в изказването. Според ЕНП съобщаването на резултатите от гласуването, данните за висока изборна интензивност и от екзитполове съставлява разпространение на лъжите на Кремъл. В Русия няма да има избор, до момента в който политическите съперници на Путин и тези, които желаят да живеят без значение от Кремъл, биват затваряни, убивани или принуждавани да емигрират. Този уикенд видяхме " специфична психическа интервенция " на Кремъл, допълват от парламентарната група.

В Русия нямаше президентски избори и не беше определен президент, тъй като руснаците нямаха никакъв избор, разяснява по този мотив евродепутатът от ЕНП Андрюс Кубилюс, чиято активност включва връзките с Москва. Обсъждането на легитимността на Путин наподобява на обсъждане на легитимността на мафиотски необут, прибавя той. Отсега нататък можем да назоваваме Путин доста неща – " деспот, военнопрестъпник, предводител на кремълската мафия, само че не можем да го назоваваме президент ", декларира Кубилюс.

Както Българска телеграфна агенция заяви, по-рано през днешния ден висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел разгласи от името на страните от Общността, че няма да бъдат приети резултатите от съветските президентски избори в превзетите украински области. Миналата седмица представител на Европейска комисия съобщи, че Комисията ще изчака резултатите от изборите, с цел да реши дали да ги признае.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР