Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството и премиера Бойко Борисов.

...
Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството и премиера Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Вебер: Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството и премиера Бойко Борисов

Групата на ЕНП изцяло поддържа държавното управление и премиера Бойко Борисов . Това се споделя в послание на ръководителя на групата на Европейската национална партия в Екологичен потенциал Манфред Вебер .

" Групата на ЕНП изцяло поддържа българското държавно управление на Бойко Борисов в напъните му да отбрани стопанската система от негативните последици от рецесията с COVID-19 , в битката против корупцията и в напредъка в процеса на присъединение към еврозоната ", показва той.

" Групата на ЕНП стои твърдо зад постигането на участие на България в еврозоната и е уверена, че държавната тактика и стратегия ще реализиран резултати в полза на българските жители и компании ", добавя Вебер.

" Каквито и да са политически дейности, които подкопават независимостта на правосъдната система и пречат на битката с корупцията, ще подложат на заплаха триумфа на България в Европа и ще върнат обратно съответния прогрес и поддръжката за България, които следим през последните години ", написа още ръководителят на групата на ЕНП в Екологичен потенциал. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР