Групата изследователи, водени от Хокинг обаче, решили да изучат обекта

...
Групата изследователи, водени от Хокинг обаче, решили да изучат обекта
Коментари Харесай

Светът Спря! Стивън Хокинг Направи Най-Значимото Откритие В Историята! Обявиха Преди Малко: Те Идват! Снимки!

Групата откриватели, водени от Хокинг обаче, решили да изучат обекта преди няколко дни посредством мощен телескоп. В резултат на това те стигнали до извода, че този обект, наименуван Оумуамуа (на хавайски език „ делегат “), с възможност от 80% е извънземен транспортен съд, написа esoreiter.ru.

Оумуамуа за пръв път е видян от астрономите на 15 октомври, когато към този момент се е отдалечавал от нашата планета и е бил на към 2,5 милиона километра от нея. " Астероидът " заинтересовал учените с формата си на пура. Дължината на обекта е към 500 метра, а диаметърът му е към 80 метра.

Стивън Хокинг и неговите сътрудници оповестяват, че тази форма е идеална за галактически задачи, защото понижава вероятността от конфликти с по-малки обекти. Оказало се още, че междузвездният странник не оставя зад себе си прахуляк. Нетипично държание на " метеорита " демонстрира, че е направено от метал. И траекторията му наподобява прекомерно смислена и не се подчинява на гравитационните полета на други небесни тела.


Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР