Групата INXS, чийто фронтмен Майкъл Хъчънс почина при самоубийство, ще

...
Групата INXS, чийто фронтмен Майкъл Хъчънс почина при самоубийство, ще
Коментари Харесай

Правят мюзикъл за INXS

Групата INXS, чийто фронтмен Майкъл Хъчънс умря при самоубийство, ще се снабди със собствен мюзикъл, проследяващ историята на бандата.

Бандата ще се подреди до ABBA и Майкъл Джексън, които бяха удостоени с достойнството да имат своя театрална музикална режисура. Останалите членове на състава сплотиха сили с компанията " Майкъл Касъл груп ", с цел да бъдат транспонирани техните шлагери за потребностите на театъра, написа Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

Според мнозина експерти музиката на INXS към момента пленява сърцата и мозъците на милиони почитатели по света и със своята лирика тя е изключително пригодна за театрално пресъздаване.

Продуцент на новия план ще бъде Майкъл Касъл, прочут от работата си над постановките в Австралия на мюзикълите " Цар лъв " и " Хамилтън ".

INXS се снабдиха със международна популярност през средата на 80-те и началото на 90-те години. Феновете ги помнят с хитовите им албуми " Listen Like Thieves ", " Kick " и " X ". Бандата се явява един от най-успешните в Австралия с продадени над 70 милиона албума по света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР