Групата Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро (от легендарните

...
Групата Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро (от легендарните
Коментари Харесай

Рони Ромеро и Intelligent Music Project ще представят България на Евровизия 2022

Групата Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро (от именитите " Рейнбоу " ) ще съставлява България на песенния конкурс на Евровизия 2022, на конференция генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Участието на бандата на Евровизия 2022 е публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и фондацията на доктор Врабевски. Групата е записала и показала шест песни на малкия екран, като една от песните е била определена за европейския конкурс.

Врабевски и Рони Ромеро издадоха, че тя не е балада, а енергична рок ария, чието обръщение е " да не учим децата си да живеят в саксия, в клетка ", по думите на Милен Врабевски.



На сцената с изключение на Ромеро ще излезе и Стоян Янкулов-Стунджи, който има зад тила си още две участия в интернационалния конкурс. Освен това с тях ще е и китаристът Бисер Иванов, както и вокалистът Славин Славчев.

Заради рестрикциите, подбудени от пандемията от COVID-19, Intelligent Music Project няма да могат да излязат в цялостния си състав. Боби Косатката няма да може да е на сцената. Допускат се най-много шестима реализатори по правилник, оповестиха на конференцията.

Песента ще бъде показана през декември. Музиката и текстът са на Милен Врабевски. След това групата потегля на мини турне, което ще мине през пет български града - Благоевград, Пловдив, Търново, Русе и Стара Загора.

" За мен е огромна част да показва България на Евровизия. До някаква степен към този момент се усещам българин ", съобщи волалистът на " Рейнбоу " Ромеро.

Милен Врабевски показа, че е огромно предизвикателство рок група да взе участие в конкурс, в който се свири на сингбек (предварително записан инструментал и пеене на живо), какъвто е регламентът на Евровизия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР