Групата Г-7 нарече варианта Омикрон на коронавируса най-голямата настояща заплаха

...
Групата Г-7 нарече варианта Омикрон на коронавируса най-голямата настояща заплаха
Коментари Харесай

Държавите от Г-7: Омикрон e най-голямата заплаха за световното здраве

Групата Г-7 назова разновидността Омикрон на ковид " най-голямата сегашна опасност за международното публично здраве " и предизвести, че в този момент е по-важно от всеки път страните да си сътрудничат в битката с пандемията. Това съобщи " Гардиън ".

" Силно обезпокоени от повишаването на броя новозаразени, министрите на опазването на здравето на страните от Г-7 се съгласиха, че това развиване би трябвало да се преглежда като най-голямата сегашна опасност за международното публично здраве. По-важно от всеки път е да си сътрудничим тясно и да следим, както и да обменяме данни ", гласи публично известие, оповестено от английска страна, защото сега Англия ръководи групата.

По-рано здравните министри от Г-7 организираха последната си среща с хазаин Обединеното кралство. Именно там се следи с разновидността Омикрон.

Министрите разискаха световния достъп до диагностика, секвениране на генома, ваксини и лечения в опит да се преборят с разпространяването му. Те още веднъж подчертаха и възходящото значение на акциите за бустерни дози.
 СЗО под паника поради мнението за
СЗО под паника поради мнението за " лекия Омикрон "

Никога не съм бил по-разтревожен от пандемията, в сравнение с в този момент, твърди специфичният делегат на СЗО за COVID-19

В четвъртък президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести за " зима на тежки заболявания и гибел " за тези, които не са имунизирани против Covid-19. Регулаторните органи в Европейски Съюз пък след диагностициране на зараза, макар че към момента не е приключен цялостният му обзор за регулаторно утвърждение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР