Групата действала изключително конспиративно и професионално, всеки от участниците е

...
Групата действала изключително конспиративно и професионално, всеки от участниците е
Коментари Харесай

В Момента: Мощна Спецакция Срещу Мащабна Престъпна Група, Която Действа В Цялата Страна! Вижте Как Ограбват!

Групата работила извънредно подмолно и професионално, всеки от участниците е имал тъкмо избрана роля в незаконната активност - един симулирал присъединяване в хазартните игри, а различен направлявал отдалечено хазартното оборудване до този, който изработвал електронните устройства за изменяне на компютърно-информационните данни в софтуера на хазартните автомати.

В хода на интервенцията са арестувани четирима, директно след приемане на облага от манипулиране на хазартни уреди. При последвалите процесуално – следствени дейности от арестуваните и колите им са конфискувани електронни уреди за отдалечено манипулиране на игралните автомати, механически средства за управление на софтуера на хазартните уреди и парична сума в изключително огромни размери.

Предстои арестуваните да бъдат упрекнати за машинация по член 212 от Наказателния кодекс - " който посредством потребление на документ с погрешно наличие или на неистинен или преправен документ получи без правно съображение непознато движимо или недвижимо имущество с желание да го присвои, се санкционира с отнемане от независимост от две до осем години ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР