Група учени са направили проучване, за да установят на каква

...
Група учени са направили проучване, за да установят на каква
Коментари Харесай

MILF! Вижте на колко години жените искат най-много секс

Група учени са създали изследване, с цел да открият на каква възраст дамите имат най-голяма нужда, потребност и предпочитание да вършат секс. Заключението им е извънредно ненадейно.

Според експертите повода се крие в спецификата на репродуктивните органи, чиито функционалности в тази възраст се приготвят за напълно друг интервал.

Експертите разкриват и какви са женските полови апетити през другите интервали от живота си.

Най-палави за милувки в леглото са дамите към 47-годишна възраст. За да се контролират хормоните им, те имат потребност да вършат повече секс. Учените считат, че на тази възраст по-честата интимна интензивност има позитивен резултат върху физическото и прочувствено здраве на представителките на нежния пол.

В по-ранно възраст потребността от секс се демонстрира по друг метод. Стереотипът, че дамите под 25 години са най-страстни, се изяснява с обстоятелството, че в младостта си представителките на нежния пол нямат толкоз задръжки в държанието си към мъжете в леглото си.

Истинската половост на дамите се разкрива едвам след 27-годишна възраст. По това време те се нуждаят от благонадежден, сериозен и умел сътрудник.

След 30 години дамите стартират да мислят за дете, само че към момента имат потребност от мъжко внимание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР