Група учени и инженери от Института по инженерство и технологии

...
Група учени и инженери от Института по инженерство и технологии
Коментари Харесай

Как ще изглеждат футболните мачове на Луната през 2035 г. според инженерите

Група учени и инженери от Института по инженерство и технологии (IET) в Обединеното кралство имат вяра, че скорошният прогрес в галактическото пространство може да направи първия футболен мач на Луната вероятен през 2035 година Изследователите са взели поради особените условия на Луната и са създали правилник, който е характерен за надпреварата. Това значи, че наред с други неща топката и вратата са доста по-големи, галактическите костюми би трябвало да бъдат модифицирани за практикуването на спорта и че би трябвало да заобикаляме контакти сред играчите, защото на нашия сателит те могат да бъдат смъртоносни, предава ElConfidencial.com.

Kings League, водена от Жерар Пике, Ибай Янос и компания, се опита да приближи футбола до видео игрите и по-младата аудитория, като вкара правила като потреблението на карти — което може да направи по този начин, че вашите голове да костват двойно за известно време или можете да вземете карта от опонента си, или дузпи, които стартират от центъра на терена и разрешават на нападателя да закара топката до вратата. Това, което не е направил, е изобретение на терена или в изискванията, в които се играе.

Редовните мачове от Kings League се играят на стадиони с изкуствена трева със седем играчи в тим, до момента в който финалите се реалокират на по-големи терени като стадиона " Ноу Камп "  вече върху естествена трева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР