Група тийнейджъри системно тормозят жителите на блок 84 в жилищен

...
Група тийнейджъри системно тормозят жителите на блок 84 в жилищен
Коментари Харесай

Превъзбудени тийнейджъри подлудиха Пловдив! ВИДЕО

Група младежи редовно тормозят жителите на блок 84 в жилищен квартал „ Тракия”. За това алармираха пловдивчани, които са подложени на всекидневния гнет от виковете, песните и боклука от младежите.



От месец на беседката пред блока, незабавно след образователните часове, група девойки и момчета се събира на раздумка. Компанията прекарва с часове на пейките, играейки карти, пушейки и пиейки бира.

След всяка седянка, живущите заварват покъртителна панорама, типична за сметище, а не ъгъл за отмора, написа TrafficNews.

Как купонясва 13-годишна пловдивчанка: Алкохол, „ бело " и Инстаграм ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ 18+

Понякога купоните навън не престават до дребните часове на деня, а живущите прекарват дългите часове бодувайки.

„ Събират се следобяд към 16:00 – 18:00 часа и се стартира сериозен тормоз за живущите, който продължава до среднощ, че и по-късно. Викове, викове, звук от бутилки, а на сутринта - безчет фасове по земята, шишета и опаковки. Родителите на тези деца, за голямо страдание не упражняват нужния контрол”, оплаква се хората.

По думите им, самата беседка, която е обгърната с найлон е и рискова.

Тя едвам се крепи, а самите младежи в допълнение я разрушават, стъпвайки по седалките и сядайки по облегалките.

„ Най-скоро време ще има потърпевшо дете, в резултат на самото им безотговорното държание и поведение. След като стане това, ще има да се чудим, кой е отговорен и кой не си е приключил работата. Напоследък случаите с потърпевши малолетни зачестиха, нека идващия подобен не е навръх тази беседка!”, допълниха възмутените пловдивчани.

Те приложиха към сигнала си снимков и видео материал, на които ясно се виждат и чуват дейностите на учениците. Някои фрагменти са снимани 20 минути след среднощ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР