Група студенти вКитайса решили неволите на връзките от разстояние, като

...
Група студенти вКитайса решили неволите на връзките от разстояние, като
Коментари Харесай

За връзките от дистанция: Създадоха устройство за целувки от разстояние

Група студенти вКитайса решили неволите на връзките от разстояние, като са изобретили устройство, което разрешава на потребителите да изпитат достоверното чувство дацелуватпартньора си, написа " Independent ". Въпреки това 3D устройството с форма на устни провокира някои остри реакции в интернет.

Изобретението е патентовано от Професионалния институт по мехатронни технологии в Чанжу в провинция Дзянсув Източен Китай, съгласно китайскияGlobal Times.Силиконовото устройство, допълнено с модул с форма на уста, е предопределено да имитира налягането, придвижването и температурата на устните на целуващия се благодарение на датчици.

Машината за целувки работи, като сдвоява устройството с мобилно приложение и включва устройството в врата за зареждане на телефона. Изобретението може даже да предава звука, който потребителят издава, когато се целува.

Водещият откривател Jiang Zhongli сподели предGlobal Times, че е бил въс връзка от разстояние с приятелката си, когато му е хрумнала концепцията за устройството.

„ В моя университет имах връзка от разстояние с приятелката ми, тъй че контактувахме между тях единствено по телефона. Тогава пристигна вдъхновението за това устройство “, оповестява държавната медия.

Jiang сподели също, че устройството може да се употребява за поощряване на моногамни връзки, защото може да свързва единствено един адресант и един адресат едновременно.Освен това изисква единодушието на двете страни, споредSouth China Morning Post.

Съобщава се, че приложението може също да помогне на потребителите да се срещнат с нов сътрудник.СпоредCNNдвама непознатимогат анонимно да разменят целувки във функционалността „ kissing square “ на приложението.Потребителите могат също да „ качват “ целувките си в приложението, с цел да могат другите да ги изтеглят и изживяват.

В момента устройството за целуване се продава в най-големия китайски уебсайт за онлайн извършване на покупки Taobao.Един обособен комплект устни е на цена от към 38 доларавсекии към 79 $ за чифт.

Не е изненадващо, че новото откритие получи смесени реакции от консуматори на Twitter, които бяха еднообразно впечатлени и отвратени от напъните, които технологията ще направи, с цел да поддържа някаква форма на човешко взаимоотношение.

„ Това е повече от злокобно “, написа един консуматор в Twitter, до момента в който различен туитна: „ Това е супер необичайно “.

„ Стига ми за през днешния ден “, пошегува се консуматор.

„ Отново се убедих, че връзката от разстояние е много неприятна концепция “, написа различен.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР