Група румънци извършват измами на пътя. Те махат с ръка

...
Група румънци извършват измами на пътя. Те махат с ръка
Коментари Харесай

Измамници дебнат на пътя


Група румънци правят измами на пътя. Те махат с ръка за помощ на преминаващи коли, под предлог, че им е свършило горивото, само че нямат пари и за това си продават златните украшения на половин цена. Възползвайки се от наивните хора, те пробутват подправено злато. Оказва се, че полицията е безсилна при този жанр машинация.

Екип на БГНЕС попадна на такива измамници на пътя Стара Загора - Казанлък. Подадохме сигнал на 112 и след половин часово гонене и няколко уточняващи позвънявания патрул на районно управление (на МВР) Гурково спря автомобила им за инспекция.

При инспекцията у тях не бяха открити украшения, защото схемата е отработена и те ги изхвърлят по време на придвижване, когато схванат, че са разкрити. Поведението на лицата от автомобила бе меко казано надменно по отношение на служителите на реда и екипа ни.

Те добре познават законите и са 100 % сигурни, че няма защо да бъдат арестувани. Тъй като тази машинация на процедура е недоказуема. Схемата на пътните измамници работи от години в България, само че малко се приказва за нея и има много хора, които са "ужилени" поради добрината си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР