Група професионални моддъри се обединяват в специален екип, за да

...
Група професионални моддъри се обединяват в специален екип, за да
Коментари Харесай

Моддъри се приготвят да поправят игра още преди да е излязла

Група професионални моддъри се сплотяват в специфичен екип, с цел да оказват помощ на разработчиците и геймърите да нямат проблеми с игра, която… още не е излязла.

GamePressure предава за основаването на, специфична група, която има за цел да се оправя с бъговете в идното да излезе звездно премеждие на Microsoft и Bethesda Starfield. Вероятно на мнозина сходно деяние може да се стори несвоевременно и прекалено, само че в случай че си спомните за последния Fallout, то ще се съгласите, че Starfield Community Patch не е чак толкоз неприятна концепция.

Идеята на SCP няма да е основаването на ново наличие за Starfield, което ще вършат други моддъри. Тяхната цел ще е издаването на кръпки за известни на всички зародили проблеми, изчезнали обекти, оправянето на скриптове, премахването на възможни експлойти и други Освен това става въпрос за напълно открит план, който ще разреши на всеки да рапортува за бъгове в играта или да се включи в оправянето им.

Starfield излиза през идната година и ще се възползва от идващото потомство на Creation Engine. И въпреки че това е друга технология от тази, с която е основан Fallout 76 или може би точно поради това, мнозина чакат проблеми. Достъп до плана и създадените от тях кръпки и модификации ще имат всички и то гратис.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР