Група привърженици на ЦСКА внесоха днес в Министерски съвет и

...
Група привърженици на ЦСКА внесоха днес в Министерски съвет и
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА с писмо до премиера и ММС

Група последователи на ЦСКА внесоха през днешния ден в Министерски съвет и в Министерство на младежта и спорта писмо, с което питат дали ЦСКА си заплаща отговорностите за стадион "Българска войска ".

Ето какво гласи писмото:

Премиер на Република България
До господин Красен Кралев
Министър на младежта и спорта

Писмо

Г-н Борисов, господин Кралев, ние сме група последователи на ЦСКА, които застанаха изрично зад учредения на 19 юли, 2016 година футболен ЦСКА 1948. За страдание, не може да играем на обичания стадион „ Българска войска “, което не пречи да следим събитията към нашия ХРАМ.

С безпокойствие разбрахме от съществени източници, признаваме, неофициални, че клубът ПФК ЦСКА-София, който употребява Армията сега, не заплаща сумите, контрактуваните с сдружение „ Сердика спортни парцели “ ЕАД.

Моля да ревизирате дали към 19 септември, 2019 година въпросните отговорности към този момент надвишават 2 милиона лв., както ни беше обявено. Вярваме, че като добър собственик страната ще прояви угриженост, както го вършим ние. Припомняме, договорът на нашия ЦСКА за Армията беше преустановен за по-малко от 1 милион лв.. По същата причина Ви молим да ревизирате дали същият клуб ПФК ЦСКА-София в действителност дължи суми и на НСБ (Национална спротна база), само че за използването на народен стадион „ Васил Левски “.

Притеснението ни е разумно, защото в случай че сходно държание на неплащане към страната бъде доказано, ще значи и заплаха за бъдещето на стадион „ Българска войска “, който по думите на всички към този момент се е трансформирал в руина. Ние не желаеме нашият футболен ХРАМ да последва ориста на стадионите в Бургас, на прилежащата къпалня „ Мария Луиза “.

Чакаме вашия отговор, като оставяме и контакти, на които да го получим допустимо най-бързо, защото публичният интерес по тематиката е голям. Успех на българския спорт!

София, 17 септември, 2019 година С почитание:

P.S. Лице за контакти за отговора ви.......

 Писмо ЦСКА
източник: Фейсбук
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР