Група полицаи от Сан Франциско е обвинена в расови пристрастия“

...
Група полицаи от Сан Франциско е обвинена в расови пристрастия“
Коментари Харесай

Полицията в Сан Франциско е обвинена в „расови пристрастия“ при ареста на въоръжен заподозрян, стрелял по тях с бодикамера

Група служители на реда от Сан Франциско е упрекната в „ расови пристрастия “ по отношение на август Арест през 2022 година на психологично болен мъж, който извади реален реквизитен револвер и стреля с няколко халосни патрона, което докара до 53-минутен конфликт, приключил без пострадване.

Полицията получи отчет за кражба на велосипед в Мишън Дистрикт на 6 август 2022 година Двама служители на реда видяха Хосе Корвера, 52, да бута велосипед, до момента в който караше различен в региона малко преди 8 сутринта. Полицаите се приближиха до него за разпит и Корвера изтича зад кола и приклекна с нещо, което приличаше на функциониращо огнестрелно оръжие.

В сряда Службата на публичния бранител на Сан Франциско разгласи иск против полицията според Закона за расовата правдивост в Калифорния, потвърждавайки, че полицията е инициирала прекъсването „ без забележима причина с изключение на неговата раса “.

p>

Полицаи от Сан Франциско, проверяващи откраднат велосипед, срещнаха Хосе Корвера, тогава 51-год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР