Група от военни и висши служители е шпионирала за Русия,

...
Група от военни и висши служители е шпионирала за Русия,
Коментари Харесай

Господин Гешев, който пие водка, е агент на Путин, нали?

Група от военни и висши чиновници е шпионирала за Русия, казусът е невиждан. Тoвa зaяви глaвният прoкурoр Ивaн Гeшeв пo врeмe нa извънрeдeн брифинг, което си е същинска.
В последно време имаше терзания за " изгубването " на основния ни прокурор от общественото пространство, само че ето, че той продължава да бди над нас! Не е прикрит или затрупан, както твърдяха злите езици.
Та значи съгласно данните, цели 4 часа един от арестуваните за шпионаж в интерес на Русия е снимал класифицирана информация от компютъра си. Мъжът работи във военното разузнаване, излиза наяве още от разкритията на основния ни прокурор.
Тук в съзнанието ми изникват два въпроса. Доколкото съм чел за шпионажа, там информацията се предава с всякакви кодови думи и изречения. Явно обаче той много се е трансформирал и към този момент нещата стават по-открито и с цифрово облекчение. Седиш си на работното място и най-спокойно снимаш класифицирана информация.
И още един въпрос драматичен ме мъчи - като поданик. Прокуратурата ще ни избави от шпионажа, само че да плащаме на държавни чиновници, които по четири часа снимат документи, това към този момент е доста притеснително. Не стига, че ни източват класифицирана информация, само че крадат и работно време. Абсолютно недопустимо е това!
Освен мудни и мързеливи, съветските шпиони у нас са снимани да броят долари. Явно са се обидили, че ги назовават рубладжии и са решили да си прикрият следите, като към този момент работели в долари. Хитри шпиони, само че не задоволително, с цел да заблудят нюха на Иван Гешев.
Шпионите били заснемани при визити на съветското посолство. В шпионските сюжети нормално връзката не се прави в постройката на посолствата, само че това евентуално е някакъв друг прийом - противоположна логика на психиката. Родните шпиони за Русия работят директно - напряко вземат участие в всякакви придвижвания с русофилска устременост. Какво по-добро място за един разузнавач?
Сетих се за един остарял шпионски анекдот. 
Щирлиц има явка със взаимозависимост от Русия в един бар. Той влиза в бара и си поръчва:
 - Една водка.
 - Водката свърши.
- Един коняк.
- Конякът свърши.
- Бутилка вино.
- Снощи бе изпито и последното.
- Явно свръзката е пристигнала! - мисли си Щирлиц.
Последният значим тест за съветските шпиони е инспекция за алкохола в кръвта. Ако промилите са високи, такива са и възможностите за неоправдателни присъди! Без тази дефинитивна инспекция, злите езици ще приказват за предизборни интензивности и ще ни плашат с вероятни неоправдателни присъди за България.
Горд съм, че преди броени дни американският президент Джо Байдън се усъмни, че Путин има душа, а единствено дни по-късно ние хванахме съветските шпиони. Един от тях даже опитал да избяга, само че от българското правораздаване избавление няма!
Аз имам вяра, че българската прокуратура е събрала всички вероятни доказателства и ще опази класифицираната информация на Европейски Съюз и НАТО отвън съветските благоприятни условия! Пък и от много време се знае, че който пие водка, е сътрудник на Путин, нали?
Автор: Тодор Беленски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР