Група от трима души е задържана за серия кражби от

...
Група от трима души е задържана за серия кражби от
Коментари Харесай

Хванаха гастрольори, разбивали таксиметрови коли във Варна

Група от трима души е арестувана за серия обири от таксиметрови коли с разтрошаване на стъклата им. Посегателства са осъществени върху най-малко 10 коли в разнообразни елементи на града в границите на по-малко от месец. Задигнати са дребни суми пари и движимости. Това сподели на брифинг пред медии шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна старши комисар Атанас Михов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Един от причинителите е заловен тази нощ в миг на кражба. Става дума за 26-годишен мъж от град Стралджа с богато престъпно минало. Той е излязъл от пандиза едвам преди месец. Осъждан е за обири, грабежи и владеене на опиати.

При осъществения обиск на лицето са открити три мобилни телефона и други движимости, които са владеене на притежателя на автомобила, който е разрушил. Мъжът арестуван за период от 24 часа.

Хванати са и още двама души, за които се смята, че са работили в съучастничество със арестувания. Това са 27-годишен мъж от Мездра и 23-годишен мъж от село Венелин, Варненско. И тримата арестувани са гастрольори за град Варна, уточни комисар Михов.

За записаните случаи са формирани досъдебни производства. Действията по следствието се правят под надзора на Районна прокуратура.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР