Група от трима - четирима младежи са пребили ученик от

...
Група от трима - четирима младежи са пребили ученик от
Коментари Харесай

Група младежи преби ученик заради момиче

Група от трима - четирима младежи са пребили възпитаник от 11 клас от учебно заведение "Васил Левски " в Русе. Детето е в болница без счупвания, заяви за Българска телеграфна агенция шефът на учебното заведение Галин Ганчев.

Спречкването е било поради момиче. Пострадалият възпитаник се е сближил с момичето, само че досегашният й другар е събрал групата от младежи, които не са от учебно заведение "Васил Левски ", и е почнал пердах нощес, в края на образователния ден, в тъмнината зад учебния физкултурен салон. После боят се е пренесъл и на открито от учебния двор.

Охраната и учебното управление са реагирали незабавно, акцентира шефът. Извикана е полиция, кола за спешна помощ, службата на протекция на детето и майката на потърпевшото дете. То е отведено в болница поради ударите по тялото и лицето. Охраната на учебното заведение незабавно е свалила фотосите от камерите, предадени са на полицията и побойниците са открити.

По мотив на този противен случай шефът на учебно заведение "Васил Левски " Галин Ганчев напомни за свои оферти за по-голям ред в околоучилищното пространство. Училището е с над 1 600 възпитаници - най-голямото е в града, и е нужен в края на занятията непрекъснат полицейски патрул пред постройката, сподели Ганчев. Според него би трябвало най-сетне да се построи ограда към двора, който в този момент е като улица с преминаващи жители във всички направления. Ако има ограда, шефът е подготвен да се сложи защита и на входовете на двора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР