Група от пловдивски социалисти се събраха пред централата на БСП,

...
Група от пловдивски социалисти се събраха пред централата на БСП,
Коментари Харесай

Пловдивски социалисти се събраха пред Позитано 20 в подкрепа на Гергов

Група от пловдивски социалисти се събраха пред централата на Българска социалистическа партия, намираща се на " Позитано " 20. Актът е в поддръжка на Георги Гергов, който бе изключен от партията. Те желаят отговори от управлението, като оповестиха цялостна поддръжка за техния градски водач.

" Тук сме, с цел да внесем позицията на Градския съвет на Българска социалистическа партия против решението на Изпълнителното бюро, което е противоуставно, за освобождението на Георги Гергов като член на партията ", съобщи пред " Евроком " Георги Търновалийски.

" Георги Гергов е член в Пловдив, към този момент не е член на Националния съвет и той не може да го изключва. Не може човек, който декларира, че ще работи по устава, съгласно разпоредбите и законите и да желае да ръководи тази страна, тежко да потъпква личния си правилник ", добави още той.

Търновалийски е безапелационен, че аргументите за изключването на Гергов са няколко. Една от тях е, че е самостоятелен и не се поддава на въздействието на централното управление и има лично мнение.

" Георги Гергов е и съветски консул, и допускам, че тук също има някаква причина, само че това е една друга огромна тематика ", приключи Георги Търновалийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР