Група от четирима, извършили взломна домова кражба и противозаконно отнемане

...
Група от четирима, извършили взломна домова кражба и противозаконно отнемане
Коментари Харесай

Младежи откраднаха златни накити и автомобил в Пазарджишко

Група от четирима, направили взломна домова кражба и незаконно лишаване на МПС, е открита и арестувана вследствие на усърдната работа на чиновници от бранш ”Криминална полиция ” при РУ-Пазарджик.

В ръководството се получили сигнали за разрушена входна врата на къща в пазарджишкото село Мирянци и незаконно лишен автомобил от улица в същото обитаемо място.

Незабавно екип от опитни чиновници почнали да обясняват случилото се. В хода на работата те открили, че от къщата на 57-годишна жена са откраднати златни украшения - пръстени, обеци, колие и гривни. Липсвали още сумата от 5000 евро и тв приемник.

Междувременно апаши отмъкнали и паркиран на улица в селото лек автомобил ”Пежо ”, употребен от 22-годишна жителка на пазарджишкото село Драгор. Не след дълго колата била открита изоставена пред пункт за изкупуване на железни боклуци в прилежащото село Говедаре.

След осъществените оперативно – издирвателни и процесуални дейности органите на реда стигнали до самоличността на причинителите. Оказало се, че това са 20-годишен от Перник, 26-годишен от Брегово и двама на 16 и 17 години от село Синитово и гр. Съединение.

Работата и по двата случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР