Група от 7-8 мъже с телосложение на охранители, заедно с

...
Група от 7-8 мъже с телосложение на охранители, заедно с
Коментари Харесай

Частни гардове искали да изведат Стайко Стайков от МВР болница?

Група от 7-8 мъже с телосложение на охранители, дружно с юрист, са поискали да нахлуят в стаята на арестувания за 72 ч Стайко Стайков в Министерство на вътрешните работи болница. Мъжете желали да го приберат у дома с обяснението, че той е в тежко положение.

Това написа " 24 часа " ден откакто първи оповестиха, че търсеният от Интерпол Стайко Стайков е бил похитен, обичай и по ръцете му имало следи от инжекции.

От Министерство на вътрешните работи обявиха за news.bg, че нямат сходна информация .

От кабинета на ръководителя на Министерство на вътрешните работи болница - проф. Илия Баташки отхвърлиха да потвърдят или да отрекат за сходен случай. Те подсетиха, че като обект на Министерство на вътрешните работи имат специфичен охраняем режим.

Мъжете са били спрени от служители на реда и правосъдни охранители, които не са ги позволили да влязат до стаята на сина на Миню Стайков.

Припомняме, в МВР-болница има специфичен пропускателен режим, който посреща всички - и пациенти, и гости.

Мъжете, чиято осанка прилича охранители били поискали те да поемат защитата на Стайков-младши от представителите на държавните органи. До напрежение не се е стигнало и след известно време охранителите и юристът си тръгнали от болничното заведение, написа изданието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР