Група Остава ще представи мащабно музикално шоу в Античния театър

...
Група Остава ще представи мащабно музикално шоу в Античния театър
Коментари Харесай

Пловдив празнува 30 години група Остава с грандиозен конце...

Група Остава ще показа огромно музикално шоу в Античния спектакъл на 20 септември. Поводът е 30-годишния празник на групировката. Уникалната по рода си българска тайфа към този момент три десетилетия  създава музика, която се отличава с присъщия си жанр. „ Ще дойдеш ли с мен “, „ Шоколад “, „ Океан “, „ Взлом “, „ Бесен “, „ Внимание “ са единствено част от песните, които обичаме и разпознаваме.



През последните месеци  Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян са се отдали на подготовки и както самите те споделят – получава се повече от добре, а концертът ще се помни. Преди Остава на сцената на Античен спектакъл ще излезе младата българска група The Lefties, която неотдавна показа много завладяващото ново парче " Секунда ".

Билети за юбилейния концерт на „ Остава “ в Пловдив са налични в мрежата на Eventim и Grabo, като на 20 септември касата на Античен спектакъл ще работи до началото на концерта, което е в 19:30 часа.

Най-доброто от концертите за отбелязването на 30-годишнината на " Остава " ще бъде записано и непокътнато като аудио и видео наличие. То ще бъде налично посредством стратегиите и цифровите платформи на БНР, което е съорганизатор на събитията.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР