Група Остава отбелязва 30 години от създаването си с видео

...
Група Остава отбелязва 30 години от създаването си с видео
Коментари Харесай

Остава отбелязва 30 години с Мама

Група " Остава " отбелязва 30 години от основаването си с видео към най-новия си сингъл " Мама ". Композицията е отдадена на най-ценния човек за всеки от нас. Емоционалната пиеса възпява майката, която постоянно е опората, нужна в най-важните, сложни и съкровени моменти на всички хора, без значение от възрастта им. Любовта и разочарованието в действителност са водещата линия в лириките, само че майката непроменяемо заема извънредно значимо място както в живота, по този начин и в песента.
Текстът и музиката на " Мама " са дело на Свилен Ноев. " Когато песента беше единствено концепция, в текста си пеех " mother " и се чудех каква дума мога да употребявам на български, която да е толкоз ясна и мелодична, и пробвах с " мама ". В началото ми стоеше доста необичайно, само че мисля, че е хубаво човек да се самопровокира и в последна сметка се получи мощно прочувствен текст, възпяващ отчаянието дотам, че стигаш до там да се надяваш мама да оправи нещата ", показа фронтменът на групата. За аранжимента " Остава " продължава да работи взаимно с Георги Станев.
Във видеото, осъществено в изложба " Доза ", вземат участие над 40 индивида. Идеята за клипа е доста забавна и още веднъж е на брачната половинка на Свилен - Невена Спасова. Всички участници са снимани, без да се виждат лицата им, и са много разсъблечени, само че това е единствено мигане към разкриването на сюжетната линия...
Музикантите анонсират и първите дати на огромните им национални концерти, които провеждат. Официалната промоция на новия шести студиен албум на емблематичната групировка ще се състои на 20 май, в Sofia Live Club. Знае се към този момент, че на 7 октомври момчетата ще закрият турнето си с огромен концерт в зала 1 на НДК в София. Малко преди този момент, на 20 септември, от " Остава " ще съберат почитателите си и в Античния спектакъл в Пловдив. Повече дати и градове от листата с концерти ще бъдат оповестени в допълнение.
Билети за всички концерти на групата ще се продават в мрежата на Eventim и партньорските каси от 10 март.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР