Група млади хора, учили в чужбина, се обединиха, за да

...
Група млади хора, учили в чужбина, се обединиха, за да
Коментари Харесай

Инфлуенсъри ще популяризират сред българските младежи защо е важно да се гласува

Група младежи, учили в чужбина, се сплотиха, с цел да започват нов план, наименуван., оповестиха създателите на самодейността в писмо до медиите. Проектът има за цел да разпространява гражданската и политическата просвета измежду младежите в България, като изяснява по какъв начин действа страната и за какво е значимо да се гласоподава и да се демонстрира интензивност.

Екипът, който стои зад Razbiram.bg, е открил тревожна наклонност измежду младите генерации в България, които са откъснати от политиката и не виждат смисъл да гласоподават или да се ангажират с цивилен начинания. Чрез своя план неговите основатели се надяват да преодолeят тази бездна и да образоват младежите за значимостта на това да бъдат политически и цивилен дейни.

Razbiram.bg работи с редица инфлуенсъри, с цел да доближи до по-младата публика, която нормално не се ангажира с политика. Проектът употребява онлайн платформи и медии за разпространение на информация и ангажиране на аудиторията.

" Вярваме, че всеки човек има право да разбере по какъв начин действа страната и за какво е значимо да бъде политически деен ", съобщи Иван Иванов, представител на екипа на Razbiram.bg. " Като разпространяваме гражданската и политическата просвета, се надяваме да дадем опция на младежите да вземат участие интензивно във образуването на бъдещето на страната си. "

Проектът ще включва редица запаси, в това число публикации, видеоклипове и инфографики, които ще разрушават комплицираните политически понятия и ще ги вършат налични за всеки. Екипът зад Razbiram.bg има вяра, че като дава точна и ангажираща информация, може да помогне за насърчаването на по-информирани и дейни гласоподаватели.

Razbiram.bg е непартиен план, който се ангажира да разпространява гражданската и политическата просвета измежду младежите в България. Екипът приветства мненията и отзивите на обществеността и предизвиква всички да се включат.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР