Група младежи задигна 3 000 лева от книжарница в столичен

...
Група младежи задигна 3 000 лева от книжарница в столичен
Коментари Харесай

Нагла кражба! Група младежи задигна 3 000 лева от книжарница в столичен мол!

Група младежи отмъкна 3 000 лв. от книжарница в столичен мол. Схемата - като по проект част от тях разсейват чиновниците на обекта, до момента в който единият се промъква зад касата и съумява да вземе оборота за деня. Кражбата се случва минути преди книжарницата да затвори.

" Става дума за петима малолетни. Това, което притегля вниманието им, е че на касовата зона няма наш чиновник. Доста бързо се реорганизират, подминавайки обекта. След това трима влизат, отвличат вниманието на един от чиновниците, четвъртият се шмугва откъм гърба зад касата, бърка, вади парите и излиза. След което и останалите напущат книжарницата ", изясни шефът Ивета Кючукова пред NOVA.

От фрагменти от камерите излиза наяве, че групата е от седем малолетни лица. " Те несъмнено не наподобяват като клиенти на книжарницата, тъй като външният им тип и излъчването не приказва за това. Единият от чиновниците ни потегля след тях, тъй като се случва да крадат по-дребни неща ", добави тя. Досега в книжарницата не се е случвало да бъде задигнат оборотът.

Полицията към този момент е разкрила причинителите и е подхванала ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР