Група младежи са арестували“ изпечен бандит, влязъл да краде в

...
Група младежи са арестували“ изпечен бандит, влязъл да краде в
Коментари Харесай

Група младежи „арестуваха“ изпечен бандит, влязъл да краде в къща във Врачанско

Група младежи са „ арестували “ изпечен престъпник, влезнал да краде в къща във Врачанско.Случката се е разиграла към 20:30 часа в сряда в село Лиляче, прецизира BulNews.

Няколко другари се били събрали на втория етаж в дома на единия от тях. По едно време кучето се разлаяло и младежите слезли да ревизират какво става.
На долния етаж те се натъкнали на чужд мъж в миг на кражба . Наглият престъпник бил напълнил джобовете си с движимости и в този миг се опитвал да открадне и зимнина от стопаните на дома.

Приятелите на домакина реагирали стремително и съумели да задържат крадеца , след което подали сигнал в полицията. Ченгетата пристигнали за минути и арестували неканения посетител.

Оказва се, че мъжът е на 23 години от Ловеч, престъпно проявен и осъждан, неотдавна излязъл от пандиза . Той бил на посетители, дружно с майка си и втория си татко, в дома на различен гражданин на селото, с който работели дружно. Той най-вероятно нямал визия за незаконните пристрастености на авера си.

У бандита били открити нож, както и откраднати колбас и кутия с пирони, които
Абитуриентски мъжки костюми
най-вероятно взел за монети
. По-късно стопаните на къщата прегледали движимостите си и открили неналичието на бижута – 6 гривни, 4 ланчета, 3 чифта обеци и 3 пръстена. Изглежда бандитът влезнал в къщата, напълнил джобовете си с накитите, след което решил да се върне и за нещо за ядене, само че бил хванат .

Потърпевшите поданици на Лиляче благодарят за бързата реакция на полицията и се надяват крадеца да не стъпва повече в селото им./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg