Група младежи са арестували“ изпечен бандит, влязъл да краде в

...
Група младежи са арестували“ изпечен бандит, влязъл да краде в
Коментари Харесай

Екшън в Лиляче! Въоръжен изпечен бандит влезе да краде в къща, стопаните го спипаха в крачка

Група младежи са „ арестували “ изпечен престъпник, влезнал да краде в къща във Врачнаско, научи организация BulNews. 
Случката се е разиграла към 20.30 часа нощес в село Лиляче. Няколко другари се били събрали на втория етаж в дома на единия от тях. По едно време кучето се разлаяло и младежите слезли да ревизират какво става. 
На долния етаж те се натъкнали на чужд мъж в миг на кражба. Наглият престъпник бил напълнил джобовете си с движимости и в този миг се опитвал да открадне и зимнина от стопаните на дома. 
Приятелите на домакина реагирали стремително и съумели да задържат крадеца, след което подали сигнал в полицията. Ченгетата пристигнали за минути и арестували неканения посетител. 
Оказва се, че мъжът е на 23 години от Ловеч, престъпно проявен и осъждан, неотдавна излязъл от пандиза. Той бил на посетители, дружно с майка си и втория си татко, в дома на различен гражданин на селото, с който работели дружно. Той най-вероятно нямал визия за незаконните пристрастености на авера си. 
У бандита били открити нож, както и откраднати колбас и кутия с пирони, които най-вероятно взел за монети. По-късно стопаните на къщата прегледали движимостите си и открили неналичието на бижута – 6 гривни, 4 ланчета, 3 чифта обеци и 3 пръстена. Изглежда бандитът влезнал в къщата, напълнил джобовете си с накитите, след което решил да се върне и за нещо за ядене, само че бил хванат.
Потърпевшите поданици на Лиляче благодарят за бързата реакция на полицията и се надяват крадеца да не стъпва повече в селото им.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР