Група лъвове от резерват в Южна Африка се е държала

...
Група лъвове от резерват в Южна Африка се е държала
Коментари Харесай

Лъвове изядоха група бракониери в резерват в Южна Африка

Група лъвове от резерват в Южна Африка се е държала както прилича на царете на животните – изяли няколко нагли бракониери, проникнали на територията на резервата Сибия в провинция Осткап, с цел да убият някой различен носорог.
Вместо да сторят замисленото и да забогатеят от продажбата на роговете, незаконните детайли с бракониерски пристрастености се натъкнали на естествена опозиция и натурално правораздаване - вместо да лежат по пандизите или да заплащат каквито и да било санкции, както прилича на злосторници от този вид, те просто били изядени от лъвовете. Сега особено следствие би трябвало да откри какъв брой са били наглите нарушители, написа "Монитор ".
Оказало се обаче, че лъвовете спазвали хигиена на храненето и не поглъщали всичко без да сортират – по тази причина от бракониерската дружинка въпреки всичко останали три чифта обувки (това е съвсем сигурен знак, че са били трима), пушка със заглушител, секира и много кости (както било открито по късно от локалната полиция – всички те били човешки). Всички тези явни следи от неканени в резервата посетители (паркът е частен) били открити от притежателя Ник Фокс. Той също решил по останките от костите и облеклото, че бракониерите били трима и си е направил заключението, че най-вероятно не са имали шанс и са попаднали на шестте лъва.
Мистър Фокс е знаел за това, че в резервата са се намърдали бракониери – сензорите на границите на парка установили нарушителите и след тях били пуснати кучета, особено подготвени за битка с такива нарушители, и група рейнджъри, които във вторник по обяд се натъкнали на останките от бракониерите. Засега въпреки всичко остава неразбираемо дали изядените са имали съучастници, само че това следва да бъде изяснено в границите на полицейското следствие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР