Група колоездачи на 50 и 60 години бяха принудени да

...
Група колоездачи на 50 и 60 години бяха принудени да
Коментари Харесай

Велосипедисти се бориха с пума с „голи ръце“ почти час, преди да я приковат към земята, за да спасят приятел

Група колоездачи на 50 и 60 години бяха принудени да се бият с дива дива котка, когато тя скочи върху лицето на техен другар до момента в който бяха на пътеката на щата Вашингтон предишния месец.

Петимата колоездачи трябваше да се борят с планинската котка в продължение на 45 минути, пробвайки се да я откъснат от 60-годишната Кери Бегере. Те можеха единствено да хвърлят камъни и пръчки и да употребяват голи ръце по време на офанзивата. Групата си напомни мъчителната им борба, която се е състояла, до момента в който са били североизточно от Фол Сити във Вашингтон, съгласно отчетите.

Приятелите, които всички са били част от екипа на Recycled Cycles Racing, са били единствено на 19 благи в тяхното пътешестване с велосипед, когато пумата изплува и скочи на Кери. Голямата котка захапа зъбите си в челюстта на Кери и я хвърли в плитък трап тъкмо до пътеката на 17 февруари.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Видеозаписът улавя момента, в който човек се изправя против голяма черна мечка, до момента в който тя прекъсва фамилното готвене

Кери сподели пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР