Група граждани твърдят, че са били нападани и заплашвани с

...
Група граждани твърдят, че са били нападани и заплашвани с
Коментари Харесай

Мъж заплашва с пистолет хора в Борисовата градина, стреля по куче

Група жители настояват, че са били нападани и заплашвани с револвер от мъж в Борисовата градина. Един от пострадалите съумял да снима експанзията с телефона си.

Въпросният мъж е окупирал част от парка. Белязал е дърветата в региона с червени кръстове и е окачил по тях икони и свои медали и разгласи за идни противоречиви съревнования.

По информация на NOVA въпросният жител е Димитър Кисьов, ръководител на Комисията по планинско тичане към Федерацията по лека атлетика.



Срещу него са подавани голям брой тъжби в полицията през последните месеци. Един от най-сериозните случаи, за които униформените са сигнализирани, описа в ефира на „ Здравей, България” пострадалата жена.

Преди към месец и половина, разхождайки кучето си, тя се разминала с нападателния мъж, който пък носел куп флагове с дълги дървени дръжки. Кучето на дамата очевидно се уплашило и почнало да лае. Тогава мъжът извадил револвер и стрелял два пъти по домашния любим – евентуално с газов револвер.

Потърпевшата споделя, че не знае какво е било направено по жалбата, която тя незабавно е подала против нападателя.

Човекът, който снима разправията си с нападателния мъж, също бил застрашен с револвер. Причината – попитал Кисьов дали той е нарисувал кръстовете по дърветата.



Паниката и ужасът в Борисовата градина, причинявани от Димитър Кисьов на жители, не били от през вчерашния ден. Запознати описаха пред Блиц по какъв начин въоръженият постоянно стряскал хората в горичката, намираща се наоколо до Руското посолство. На въпросното място, известно като "Колелото ", упражняват редица родни спортисти - освен лекоатлети, а и борци, боксьори и други. Те също са шокирани от държанието на Кисьов, който познавали от години. "Той не е инцидентен човек! ", раказаха информаторите ни.

От години Димитър Кисьов оглавява комисията по планинско тичане към Българска федерация по лека атлетика. Също по този начин е и треньор.

На "Колелото " той се разпореждал като вкъщи си. "Тази част от парка е моя! ", изцепвал се той нееднократно.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР