Група геймъри на GTA Online са се събрали пред голям

...
Група геймъри на GTA Online са се събрали пред голям
Коментари Харесай

Богатите геймъри в GTA Online развалят играта с орбитални удари

Група геймъри на GTA Online са се събрали пред огромен магазин в Лос Сантос с цел да се похвалят с новите си коли. Внезапно и без предизвестие всичко в близост се взривява, събралите се умират, а техните коли са унищожени. Това е още един ден от живота в GTA Online, където парите са всичко и в случай че не дадеш действителни $100 или не използваш хакерски техники, си нищо.
Орбиталните оръдия се появиха в играта с декемврийското възобновяване. Оръдията не са евтини – един единствен изстрел коства $500 игрови хиляди, а ъпгрейдът за автоматизирано ориентиране е с цена $750 хиляди. Взривът може да убие няколко играча по едно и също време, даже и в случай че са скрити под мост или са в магазина. Единственото място за скриване от мощните оръдия е бункерът или персоналният дом.

Орбиталните оръдия незабавно станаха доста известни и в YouTube се появиха доста клипове, показвайки унищожаването на геймъри от ниско равнище, автомобилни надпревари, както и тролове.



Много геймъри се нервират от тези оръдия и смятат, че тяхната мощ е прекомерно огромна и не е уравновесена. Въпреки високата цена на всеки изстрел, в GTA Online има задоволително геймъри, харчещи действителни долари за вътрешна валута, които могат да си разрешат постоянно да стрелят с орбиталните оръдия. Това, че оръдието може да стреля един път на 48 минути, не трансформира нещата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР