Група деца от Разлог се превърнаха в герои в социалните

...
Група деца от Разлог се превърнаха в герои в социалните
Коментари Харесай

Три хлапета от Разлог намериха 10 лв. и станаха герои

Група деца от Разлог се трансфораха в герои в обществените мрежи, откакто жена описа за благородната постъпка, която са направили.

Малчуганите намерили 10 лв. и почнали да търсят индивида, който ги е изгубил, с цел да ги върнат. Спрели да попитат всеки, който по това време бил в централния парк на Разлог, а дамата, разгласила поста във Facebook дружно със фотоси на децата, била измежду запитаните, написа struma.bg.

„ Не познавам децата от фотографията, само че държа да ви опиша за тях!”, написа Маринела Димитрова и продължава: „ Днес се разхождахме в парка в Разлог, когато зад нас караха колелата си тези дечица. Догониха ни с 10 лева в ръка, които намерили на земята. Попитаха дали не са паднали от нас, с цел да ни ги върнат.

Останах възхитена от метода, по който постъпиха. Отговорихме, че не са паднали от нас, а те вместо да ги приберат, постъпиха още по-достойно – потеглиха да питат останалите хора по алеята дали не са изпаднали от тях “, написа в поста си дамата, а най-после ги поздравява за благородната постъпка, както и родителите им, че са възпитали едни почтени хора.

Жената завършва поста си с благопожелание да запазят положителното и чистото в себе си.

Три момчета и едно момиче са героите на историята. Децата са на друга възраст и са ученици на СУ „ Братя Каназиреви “ и ОУ „ Никола Парапунов “, а имената са им Никол, Благовест, Мартин и Теодор.

Благородната история има продължение. Те не са намерили индивида, изгубил парите, само че са ги дарили на стара жена, която съгласно тях имала по-голяма потребност. Жената се разплакала от неспокойствие.

Публикацията бе споделена десетки пъти, получи близо 1000 лайкове за няколко часа, а стотици поздравиха малчуганите за достойната постъпка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР