Група Ъпсурт“ е отказала колосалният хонорар от 100 000 лева

...
Група Ъпсурт“ е отказала колосалният хонорар от 100 000 лева
Коментари Харесай

Ицо Хазарта не приел 100 бона от родна политическа партия

 Група " Ъпсурт “ е отказала колосалният хонорар от 100 000 лв. с цел да рапират в поддръжка на родна партия. Това се е случило преди повече от 5-6 години. Предложението включвало 10 концерта, и то единствено в границите на София. Ицо Хазарта обаче бил безапелационен в решението си да не се продава на политици.

Е, през днешния ден очевидно Христо Петров е трансформирал мирогледа си и ще води листата на " Продължаваме промяната “ на някогашните министри Кирил Петков и Асен Василев – най-амбициозната политическа мощ, която съгласно предварителните данни ще събере към 16% от гласовете. През годините Ицо постоянно е получавал предложения от разнообразни партии, и то освен като реализатор. Предлагали да му участие във обединения, като нерядко офертата е включвала и пари. До преди няколко дни Хазарта обаче беше праволинеен. В дребното свои изявленията той постоянно е казвал, че в никакъв случай не би приел сходно предложение и не би се обвързал обществено с политиката под каквато и да е форма.

" За мен да вляза в сходна игра значи да преда себе си и да се продада за " измислена идея “, тръбеше единствено до преди 2 години рапърът, който през днешния ден е трансформирал мнението си. Почитателите му се чудят дали не се усеща в какво се въвлича, или парите са надвили над полезностите му.

" Преди няколко седмици получих едно телефонно позвъняване. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми описа кой е, какво е правил до момента и какво има намерение да направи отсега нататък. Познавам много български политици и почтено казано – бях сюрпризиран. Изненадан както от метода, по който този човек разсъждава, по този начин и от обстоятелството, че за първи път виждам сходна персона в българския политически живот. Проверих много обширно кой е Кирил Петков, както и какво е приключил за четирите месеца, до момента в който беше длъжностен министър. Разговарях много пъти с него и с Асен Василев. Проведох доста дълъг диалог с един техен съидейник – професор и същински съумял човек, необикновено образован и интернационално приет академик. Мислих доста, посъветвах се с околните ми, както и с други хора, на които държа и имам вяра, и взех решение.

Кандидатирам се за депутат в 47 – то Народно заседание. Ще бъда лидер на листата на " Продължаваме промяната “ в 25 МИР – София. Надявам се и имам вяра, че ще ме подкрепите ", написа във вторник Хазарта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР