Груби са установени на територията на област Разград. Извършват се

...
Груби са установени на територията на област Разград. Извършват се
Коментари Харесай

Груби изборни нарушения в Разградско, образувани са 9 досъдебни производства

Груби са открити на територията на област Разград. Извършват се инспекции, свързани с гласуването с, като към този момент са формирани 9 досъдебни производства, съобщи БГНЕС.

До момента инспекциите са открили, че Разградска област е с най-вече подадени заявки в страната от лица с трайни увреждания.
 Министерство на вътрешните работи с телефон за сигнали за изборни нарушавания Министерство на вътрешните работи с телефон за сигнали за изборни нарушавания
От през днешния ден до 15.11.2021, а при балотаж - до 22.11.2021 година в това число, в Министерство на вътрешните работи ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98. На нея, ка...

През април преносимите изборни секции са били 26, а през юли внезапно се повишават на 41. Фрапираща е и разликата в броя на заявките по общини – до момента в който в са 90, в Самуил броят им е 390, в Цар Калоян - 320, а в Кубрат и Исперих по - 500.

Установени са и доста сходни случаи, при които тестваните гласоподаватели настояват, че подписът в заявката не е техен. Налице са също индикации, че медицинските документи, приложени към заявките, са с погрешно наличие.

Разследват се и случаите при които лица, упражнили избор, декларират, че са се подписали на заявката, само че инспекцията е посочила, че подписите не са техни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР