Грозно, улично сбиване с участието на полицията се разигра в

...
Грозно, улично сбиване с участието на полицията се разигра в
Коментари Харесай

Полицай се нахвърли като звяр върху бременна и я помля от бой

Грозно, улично сборичкване с присъединяване на полицията се разигра в бразилския град Салвадор. Както оповестява Daily Mail, мъж бил задържан на улицата за приложимост на опиати и отведен към полицейската кола.

В този миг бременната му жена се пробвала да го отбрани и се разиграла в действителност грозна сценка. Шокиращото видео е снимано от инцидентни очевидци.



Жената почнала да крещи да освободят мъжа й, само че това не се харесало на един от служителите на реда. Отишъл при нея и я блъснал няколко пъти по лицето, след което я хванал за косите и я задърпал към колата.

Случайно минаващи хора пробвали да защитят бременната и да уговорят служителя на реда да я пусне, само че той не им обръщал внимание. На помощ на безпомощната жена се притекъл мъж, който почнал да изяснява, че тя е в третия месец на бремеността.

Едва тогава служителят на реда пуснал дамата. Заснетото видео достигнало и до департамента на полицията и след деликатен обзор е взето решение да бъде отхвърлен от работа офицерът, който нападнал дамата с претекст, че е превишил пълномощията си.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР