Грозно и притеснително видео се появи в социалните мрежи от

...
Грозно и притеснително видео се появи в социалните мрежи от
Коментари Харесай

Ужасяващ случай на насилие на корт в Белград, Шивър призова Джокович да се намеси


Грозно и притеснително видео се появи в обществените мрежи от корт в Белград – татко атакува физически щерка си, събаряйки я на земята и нанасяйки голям брой удари с крайник.

Инцидентът предизвика мощна реакция измежду тенис общността, като фрагментите бяха съпроводени от следния текст:

„ Още един жесток образец за принуждение на татко против щерка. Получих информация, че това е семейство от Китай. Ще повдигнем обвиняване в полицията против това страшилище, “ написа Игор Юрич, който разгласява видеото.

Бившата финалистка от US Open Пам Шивър изрази възмущението си и прикани най-голямата сръбска звезда в спорта Новак Джокович да помогне с каквото може, с цел да бъдат прекъснати случаи като този в страната.

„ Всички би трябвало да докладваме и да повдигаме обвинявания за сходни ужасни набези, “ написа тя. „ Нека помолим и Ноле да помогне зад кулисите. Трябва да работим дружно, с цел да сложим завършек на насилието. “

Бившата №1 Виктория Азаренка също разяснява ужасяващите фрагменти:

„ Не зная кой е този човек, само че какво, по дяволите, е това? Хората снимат толкоз дълго, без да се намесят – безспорен срам. Трябва да се търси отговорност, апелирам ви съобщете кой е този човек, в случай че имате информация. “

Юрич добави още елементи за случая на по-късен стадий. Оказва се, че повода за побоя е това, че един от треньорите на момичето се е оплакал, че тя не поставя задоволително старания и не желае да прави нещата, които той ѝ споделя.

Джуди Мъри, майката на Джейми и Анди, също прикани да се подхващат дейности за наказването на бащата:

„ Ужасяващ образец за наставнически физически тормоз в младежкия тенис. ITF, ваш ред е да предприемете ограничения през ръководещия орган, към който този случай принадлежи, “ написа тя.

Паула Бадоса добави: „ Това е неуместно! Най-лошото е, че не е единственият сходен образец в нашия спорт. Хората си изкарват яда на спортистите. Писна ми! Моля ви, докладвайте го. Силна поддръжка за нея… Сърцето ми е счупено сега. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР