Грозно, долно, гнусно, брутално и гротескно посегателство срещу българското! Поредното

...
Грозно, долно, гнусно, брутално и гротескно посегателство срещу българското! Поредното
Коментари Харесай

Джамбазки за изгорения български флаг: Грозно, долно, гнусно, брутално

" Грозно, долно, гнусно, брутално и гротескно посягане против българското!
Поредното доказателство “вадещо очите ” за гневни нападателни антибългарски настроения, подхранвани съзнателно. "
 Запалиха българското знаме на карнавал в Северна Македония (СНИМКИ) Запалиха българското знаме на карнавал в Северна Македония (СНИМКИ)
По време на годишния Вевчански карнавал в Република Северна Македония бе запалено българското знаме, предава БГНЕС. Вевчани се намира...
във Facebook във връзка запалено българското знаме По време в Република Северна Македония.

" Категорично няма да допуснем оскверняването на национални знаци, както и всеки различен тип израз на ненавист, който е подигравка с паметта на предците ни! Настояваме за незабавни реакции от страна на Скопие.
По време на целия карнавал е имало антибългарски провокации, проведени от две групи, приключили с демонстративното изгаряне на най-малко две български флагове пред стотици хора.
 България реагира остро на изгарянето на българския байрак в Северна Македония България реагира остро на изгарянето на българския байрак в Северна Македония
По мотив медийните изявления за изгорено българско знаме в село Вевчани в Република Северна Македония вицепремиерът Екатерина Захариев...
Колко още образци би трябвало образно да се покажат, с цел да стане ясно, че такава Македония не може да има място нито в Европейски Съюз, нито в цивилизования свят! "
Припомняме, че на изгарянето на българския байрак в Северна Македония. Вицепремиерът Екатерина Захариева разпореди на българския дипломат в Скопие Ангел Ангелов да изрази пред държавното управление на РСМ мощното ни отвращение от този вандалски акт. Посланик Ангелов към този момент направи изострен вербален демарш в Министерство на външните работи на РСМ.
Тази година нямаше публично образуване на карнавала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР