Грозните и ръждясали заграждения около новата сграда на хотел Марица

...
Грозните и ръждясали заграждения около новата сграда на хотел Марица
Коментари Харесай

Ветко маха оградата до хотел Марица

Грозните и ръждясали заграждения към новата постройка на хотел " Марица " ще бъдат отстранени. За това са се разбрали  кметът на " Северен " инж. Ральо Ралев и представителите на Ветко Арабаджиев, притежател на комплекса. 

Ламарините бяха поставени на бул. " Цар Борис III Обединител " и прилежащата ул. " Ибър " още преди години, когато стартира да се строи новото тяло на хотела. " Строителството на постройката е завършило, не се постанова да влиза строителна техника, тъй като остават единствено довършителни работи. Затова  се договорихме, че оградите се отстраняват, а представителите на Ветко Арабаджиев увериха, че за сметка на компанията ще бъде благоустроено цялото пространство към " Марица ", описа през вчерашния ден  инж. Ралев. Преди това би трябвало да бъде квалифициран план. 

 Металното стълбище, инсталирано по време на строителството като аварийно в пешеходния подлез, също ще се махне. Плочките на тротоара са счупени и по тази причина ще бъдат заменени. Предвижда се също по този начин цялото пространство около новата постройка на хотела на бул. " Цар Борис III Обединител " да се озелени.  

" Надявам се, че скоро мястото пред хотел " Марица " ще бъде радикално променено и комфортно за пешеходците ", разяснява районният кмет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР