Грозни сцени се разиграха вчера следобед във влака Бургас –

...
Грозни сцени се разиграха вчера следобед във влака Бургас –
Коментари Харесай

Грозни сцени във влака Бургас – Стара Загора! Груба кондукторка вбеси айтозлия пред дъщеря му

Грозни подиуми се разиграха през вчерашния ден следобяд във влака Бургас – Стара Загора. Кондукторка вбеси с грубото си държание постоянен пасажер, крещейки му пред 14-годишното му дете, той не й остана задължен. Кадри от случката са оповестени в страницата на Организацията за протекция на българските жители (ОЗБГ).

Burgas24.bg се свърза с айтозлията Милен, създател на видеото. Пред наш кореспондент мъжът описа, че се е качил във влака, дружно с щерка си и е взел два двупосочни билета – за нея и за себе си.

" Имах ангажимент в Стара Загора и взех решение да пътувам с влака. Дъщеря ми, която е на 14 години, в никакъв случай не е пътувала с трен, по тази причина ме помоли да я взема със себе си. Взех два двупосочни билета, само че не знаех, че когато връщането е в същия ден, е нужно презаверяване. Още щом се качихме, кондукторката се заяде, че сме влезнали в Първа класа. Преместихме се във Втора, само че тя подвигна скандал, че билетите ни не са презаверени. След като можеш да си купиш билет от влака, за какво да не можеш да го презавериш там ", пита айтозлията.

По думите му, служителката се държала жестоко и поискала да смъкна него и щерка му. След като Милен изискал да се легитимира, тя му дала отговор: " На теб ли ще се легитимирам ". В последна сметка се намесва служител на реда и напрежението е туширано.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР