Грозни сцени са се разиграли минути след края на срещата

...
Грозни сцени са се разиграли минути след края на срещата
Коментари Харесай

От Арда обвиниха съдия, че е псувал президента на отбора

Грозни подиуми са се разиграли минути след края на срещата сред Арда и Черно море, оповестяват от кърджалийския клуб.
 Голово шоу, само че без победител в борбата сред Арда и Черно море Голово шоу, само че без победител в борбата сред Арда и Черно море
Ето какво пишат от Арда: 

  " Грозни подиуми се разиграха минути след края на срещата сред Арда и Черно море. Слизайки от централната ложа президентът на Арда Ахмед Моллахасан и финансовият покровител Яшар Дурмушев се засичат със съдиите, които бяха дежурни на ВАР. В напълно естествен звук ръководителите на Арда питат за какво се е стигнало да преразглеждане на обстановката през първото полувреме, когато ВАР реферът Ивайло Ненков прати основният арбитър Станимир Тренчев да види обстановка за червен картон на Пламен Крачунов. Вместо да получат отговор шефовете на Арда са напсувани от АВАР Димитър Добромиров Димитров. Всичко това се е случило пред много от феновете, които са си тръгвали от формалната естрада на Арена Арда. 

Това вбеси Дурмушев и Моллахасан, които желаеха пояснение от делегата на срещата Димитър Велинов. Той от своя страна се чудеше какво да отговори, след което се прибра в своята стая. 

Също по този начин от ПФК Арда имаме въпрос, заради каква причина бе даден пряк червен картон на Умар Сако, в случай, че обстановката е много безобидна и няма жестоко влизане от страна на бранителя на Арда. Оказа се, че от малкия екран, която излъчва мача, нямат повтаряне, тъй като камерата, която би трябвало да снима този кадър не била работила ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР