Грозни сцени между две шофьорки са се разиграли в София,

...
Грозни сцени между две шофьорки са се разиграли в София,
Коментари Харесай

Шофьорка на паркинг не отстъпи, друга се засили и я блъсна с джип ВИДЕО 18+

Грозни подиуми сред две шофьорки са се разиграли в София, видя GlasNews.

Водачка на " Тойота " е блокирала паркинг и е отказала да се реалокира при което лидерката на джип се ускорява и блъска. Малко по-късно очевидно нервите на шофьорка на джип не устоят и се стига до съзнателно боричкане. Впоследствие втората жена слиза и стартира да псува.

За предисторията описват очевидци.

" Тази с алената кола е затворила изхода/входа за паркинга и е отказала да си реалокира колата, откакто са я намерили коя е. Та... ", показва Виктор Г.

" Така сниман клипа излиза, че дамата с джипа е отговорно, обаче дамата с червенато Тойота паркира автомобилът на вход /изход и отива на някъде! След дълго търсене я намират и обикновено някой я и псуват за постъпката е! Тя отхвърля следователно да си реалокира автомобила и стартират разправи с изнервени хора ", прибавя И. Михайлов.



Други също показват, че точно дамата с аленото возило е в нарушаване, само че дали това е методът да се реши казуса?

" Реално черния джип си е в лентата ", разяснява Давид П.

" Само не ми е ясно за какво си чупи и нейната кола, излизаш с ключа за гуми и правиш другата кола на бъз и коприва. ", прибавя Ц. Симеонов.

Трети не спираха да се майтапят.

" Само като я видиш по какъв начин слиза и стартира да храни като селянка и ти излиза наяве с каква интелектуална просвета разполага “гражданката ” ", написа Борислав П.

" Имаше един епизод от сериала " Малкълм ",където майка им се блъскаше с една друга на паркинга на един магазин...Та и тия 2-те и те същите кукундрели ", забавлява се Пламен И.

На този стадий няма публична информация за случая и по какъв начин е приключило всичко.

Очаквайте детайлности!

Жените и колите…
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР