Грозната сцена се разиграла рано сутринта, извършителят е арестуван Заплаха

...
Грозната сцена се разиграла рано сутринта, извършителят е арестуван Заплаха
Коментари Харесай

Приятели от Средец се видяха за по кафе, срещата им завърши с въоръжен грабеж

Грозната сцена се разиграла рано сутринта, причинителят е задържан

Заплаха с нож, побой, обир на 570 лева и счупен мобилен телефон. Така приключи среща сред остарели другари в Средец. 32-годишният Станко А. бил поканен от своя другат – 34-годишен мъж от града, в дома му, с цел да се видят рано сутринта на по кафе. Само двамата знаят какво действително е станало и по какъв начин се е стигнало до това, което се случило минути след влизането на Станко през вратата.

32-годишният мъж внезапно извадил нож, станал от масата и заплашително погледнал приятеля си. След това го пребил, оставил го да лежи на земята и разровил чекмеджетата в къщата. Там разкрил 570 лева и ги прибрал в джоба си. След това взел мобилния телефон на приятеля си, строшил го показно в пода с крайник и излязъл.

Минути по-късно 34-годишният мъж съумял да откри метод да се обади на полицията. Сигнализирал за случилото се в РУ-Средец, откъдето бързо дошъл екип, с цел да откри какво тъкмо е станало и да вземе изложение на причинителя. Около час по-късно Станко А. бил издирен и задържан. Оказало се, че е престъпно проявен. Пред служителите на реда той направил цялостни признания и в този момент следва да бъде съден за постъпката си. За въоръжен обир законът планува наказване от 5 до 15 години затвор.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР