Грозна сцена се е разиграла в начално училище Васил Левски“

...
Грозна сцена се е разиграла в начално училище Васил Левски“
Коментари Харесай

Екшън в даскало в Северозапада! Разгневена млада баба на проблемен малчуган заби шамар на учителка

Грозна сцена се е разиграла в начално учебно заведение „ Васил Левски “ във Вършец. Разгневена баба на ученик на школото, блъснала пестник на една от учителките, бе изправена на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg. Инцидентът е станал малко след 11 часа на 28 ноември предходната година, само че едвам преди дни стана ясно какво ще е наказването на гневната млада баба.

Жената бе изправена пред магистратите в районния съд в Берковица, които взеха решение да я санкционират с санкция от 500 лв.. Определението е дефинитивно и не предстои на тъжба или митинг.

43-годишната Славка Г. нахлула в постройката на учебното заведение, с цел да се разправя с преподавателката на внука си. Същия ден момчето, което е второкласник, се оплакало, че е било бито в клас. Без да чака пояснение на старши учителя Стилияна Тодорова, бабата я зашлевила през лицето.

Още тогава директорката на школото Светла Вангелова описа, че момчето, поради което е станала случката, е проблематично и с него работят интензивно педагозите. Стана ясно, че малчуганът се държал нападателно по време на час. Учителката го изкарала в коридора, с цел да го накаже за непристойното му държание. Докато излизал от вратата обаче хлапакът се спънал в прага и си блъснал главата. Той надул гайдата и избягал от учебно заведение право вкъщи си, където разказал на баба си, че е бил пребит от учителката.

Вбесената жена неотложно тръгнала към школото, с цел да търси сметка на госпожа Тодорова. На входа тя била спряна от защитата, само че откакто споделила за какво е пристигнала, учителката на внук й била извикана. Преподавателката поканила дамата в кабинета си, с цел да разбере и от съучениците на момчето истината за случката. Славка обаче не желала и да чуе. Точно пред класната стая на внука си тя налетяла на физическа разпра. Охраната съумял да я хване, когато замахнала първия път, само че по-късно блъснала с другата ръка звучна плесница на учителката.

Персоналът на учебното заведение извикал полиция и на мястото се отзовали чиновници на реда. Те щракнали белезниците на буйната баба и я откарали в ареста за 24 часа.

НУ „ Васил Левски “ се намира в ромската махала на Вършец и се посещава единствено от деца от малцинствата. След случката тя в последна сметка научила истината и се извинила за държанието си. Дядото на малчугана пристигнал в школото, с цел да я оправдае с обстоятелството, че дамата била доста изморена и изнервена. Тя се грижела за общо 9 деца, чиито родители са в чужбина и няма кой да ги гледа. Съпругът й измолил управлението на школото да издействат тя да бъде освободена от ареста, защото хлапетата нямали какво да ядат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР