Грозна сцена, разиграла се в района на Културния дом в

...
Грозна сцена, разиграла се в района на Културния дом в
Коментари Харесай

Наглец спря на непозволено място, а когато му направиха забележка, стана страшно

Грозна сцена, разиграла се в региона на Културния дом в Сандански приключи в съда в Петрич. Автоконтрольори забелязали водач, който паркирал лъскавото си „ Ауди “ А6 на място, обозначено за инвалиди, без да има нужния стикер за това.

Полицейските чиновници създали забележка на водача, при което той се нахвърлил вербално към единия, който разпознал като собствен някогашен съученик.

„ Ей, злощастник, доста ти порасна работата “, „ Сопол, злощастник, ще видиш какво ще ти се случи “, крещял ядосаният извършител на служителя на реда, с който делили обща класна стая преди време.

Заради неподчинението и нежеланието да реалокира колата си, служителят на реда почнал да сформира акт на мъжа, който още повече озверял и налетял на пердах, написа "Топ преса ".

Ударил служителя на реда с пестник в лицето и даже скъсал униформата му. Не се спрял и позвънил на татко си, който незабавно дошъл, придружаван от различен служител на реда – техен родственик и по-висшестоящ от дежурния, който все пак съставил акта.

Случаят траял в съда, само че в Районен съд Сандански всички съдии си създали отказ и делото било трансферирано в Петрич.

Причината за това евентуално е, че са забъркани лица от системата на Министерство на вътрешните работи. Разправията била огромна и крясъци се чували на всички места, разясняват очевидци по време на правосъдния развой.

В Районен съд Петрич, за хулиганската си демонстрация и неподчинението на полицейското разпореждане, лютият санданчанин бил наказан условно на 1 година отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период. Съдът му наложил и санкция в размер на 1500лв.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР