Грозна случка във столицата на Великобритания.Нашенец, който бил ограбен в

...
Грозна случка във столицата на Великобритания.Нашенец, който бил ограбен в
Коментари Харесай

Обвиниха старозагорец за кражба от нашенец в Лондон СНИМКА

Грозна преживелица във столицата на Англия.

Нашенец, който бил ограбен в Лондон, твърди, че причинителят е от Стара Загора. За случая Taner Hulya споделя в своя профил във Фейсбук. Той декларира, че на 24 юли къщата му била обрана През това време той и фамилията му били на пазар.

Според Hulya причинителите се вмъкнали в дома през прозорец и  отмъкнали бижута, електроника и облекла. След като открил похищението, мъжът предгледал камерите за видеонаблюдение, виждайки и виновника. Той твърди, че това е мъж, който бил облечен със сигнална жилетка.

Ядосаният мъж почнал и свое " следствие ", като декларира, че по този начин стигнал и до посочения за причинител на проявата. Той декларира, че това бил старозагорец, който дружно със своя татко, " работели като крадци ". Hulya се пробва да открие самоличността на нашенеца, употребявайки помощта на обществените мрежи, като даже предлага и премия.

" Чудя се по какъв начин по този начин из огромен Лондон крадецът излезе от България. Никога през живота си не съм ги виждал и не ги познавам. Давам премия от £500 за този, който го види или покаже. Самоличността му ще бъде непокътната в анонимност ", пише  Taner Hulya.



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР