Грозен слух бе разпространен в началото на пролетта в няколко

...
Грозен слух бе разпространен в началото на пролетта в няколко
Коментари Харесай

Митьо Пищова е издъхнал, дори има и гроб в Арбанаси, вижте повече на тази СНИМКА

Грозен слух бе публикуван при започване на пролетта в няколко онлайн издания, а даже и национална телевизия, В него се твърди, че известният търновец е умрял, а даже имал и гроб на Арбанаси.

Митьо Пищова се изненадал на неспирните позвънявания на мобилния му телефон от негови близки и другари, които го питали по какъв начин е и всичко наред ли е. По това време по негови думи той разпускал с две зайчета на 23 години в СПА център в Сандански.

Той е безапелационен, че пуснатия слух за неговата гибел е мощно пресилен от злобни и завистливи хора. Според него някой, който му завидял, че спи сред два мадами и всеки ден купонясва в разнообразни градове, към момента има другари от мутренските времена, които не стопират да го поддържат финансово е изфабрикувал и популяризирал слуха.

В типичен негов жанр добавя, че хората го ненавиждат, тъй като … дамите им и не схваща за какво не го вършат и те самите. Неговия живот на безгрижник и честото лягане с палавници на 20 години предизвиквало сериозна провокира гнева на мнозина, които не могат да си живеят живота по този начин.

Самият той схванал, че „ е умрял “ до момента в който бил на СПА в Сандански.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Митьо Пищова издъхнал слух new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР