Грозен коментар в подкрепа на мъжа, нарязал с макетно ножче

...
Грозен коментар в подкрепа на мъжа, нарязал с макетно ножче
Коментари Харесай

Мъж, подкрещящ насилника, нарязал момиче: Евала, брат, трябва да знаят кой е силният пол

Грозен коментар в поддръжка на мъжа, нарязал с макетно ножче момиче, се популяризира в обществената мрежа, видя GlasNews. Той е на Виктор Костов, който твърди, че твърдо стои зад постъпката на обвинявания в " лека телесна щета ".



" Този умствено стеснен субект е от Раднево. Раднево е покрай Стара Загора, а индивидът се е заел с мнение в отбрана на садиста Георги Николаев Георгиев.
Раднево е градът, в който експанзията над медицински лица в психиатричната болница там е всекидневие.

Преди няколко дни здравна сестра бе ритана в корема и гърдите от настанен в заведението. Хората от другояче малобройния личен състав в болничното заведение споделят за работата си със боязън поради нападателните пациенти, които в по-голямата си част са бабаити и наркозависими, изпратени някой различен да се занимава с тях.

Сигналите за проблемите текат от години. От болничното заведение постоянно излизат на митинги, само че резултатът е никакъв.

А Виктор Костов е за следствие и арест за причина към принуждение. ", счита Зорница Христозова, която е споделила коментара на Костов.

 Потребители показват, че към този момент се прави инспекция за работно място на въпросния и се чака те да бъдат сезирани. Реакция следва да има от виновните институции. Според някои е допустимо Костов " да си откри майстора преди прокуратурата ". Очаквайте детайлности!  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР