Грозен инцидент с мутренски привкус е станал по време на

...
Грозен инцидент с мутренски привкус е станал по време на
Коментари Харесай

Простотия! Гаджето на Пенелопе Иван Динев преби топ фотограф, докато работят с моделката! Вижте какви заплахи му отправи

Грозен случай с мутренски привкус е станал по време на фотосесия на ангелите на Мегз. В него взели участие фотографът Теди Грозданов и най-малкия наследник от фамилия Диневи – Иван Динев , гадже на Пенелопе, което е една от моделките на бутика, разбра HotArena .

За случилото се сигнализира Моника Валериева в Инстаграм: „ Здравейте, другари. Сега ще направя известни някакви хора, уповавам се обаче не с положително. Моят другар и фотограф Теди Грозданов през вчерашния ден е бил нает да снима фотосесия на Мегз. Едно от девойките на фотосите е било Пенелопе, което аз персонално въобще не познавам и нямам никакво персонално отношение, с изключение на към един от най-хубавите си другари! Гаджето й Иван Динев блъснал Теди по главата два пъти, след което го е бил и заплашил с какво ли не! Знаете, че в България всички сме с познати, много добри… работя по този начин, с цел да се промени нещо в тази страна, не да се предизвестяват децата посредством татковците им. Сега ще го направя медийно притежание и таткото на момченцето да се сезира, да си обуздае детенцето! Диневи! И надлежно Теди Грозданов ще пусне тъжба в полицията, само че в случай че нещо му се случи, още веднъж ще четем дълго в медиите за Динев и мутренското му държание. И предлагам на това момче да не се пробва да влиза в връзка с мен. Да го направи с татко си преди този момент! “.

Веднага след думите си Валериева пусна и част от чат с Теди Грозданов, в който той изяснява, че час по-скоро желае да се махне от тук и разяснява: „ Тия хора не са естествени. Не желая да пребивавам в такава страна “. Върху разговорът Моника е написала, че се намесва, тъй като Теди е нейният най-хубав другар и я е попитал какво да прави и къде да се скрие, когато би трябвало да работи, а получава закани за живота си и че ще го причакат за побой.

Гримьорът Никола Флоридов също се включи с коментар и уточнения по проблема: „ Моят непосредствен другар и сътрудник Теди Грозданов през вчерашния ден е бил атакуван по време на работа от гаджето на едно от девойките, които той е снимал Абсурдът в обстановката е, че повода за нападението (ако може въобще да се назова причина) е подбудена от неразбирането на нападателя на обикновена метафора в обща обстановка, за която на този стадий няма да влизам в детайлности, която е предизвикала безусловно ненужна експанзия. На страна от повода, през 2019, държание като това, сред огромни и интелигентни хора е неприемливо, обидно и несъответстващо “.

Флоридов добави, че откровено се надява Теди да получи „ обществено опрощение от небезизвестното семейство Диневи и надлежно от най-малкия наследник Иван, за насилието и унижението “.

Иван Динев най-големият наследник на Зорница Петкова и Йордан Динев. Въпреки че тази година ще навърши 19 години, той към този момент е благоприятен за приятелката си Петя Стоянова, позната от „ София денонощно “ и ангелите на Мегз като Пенелопе. Двамата възнамеряват и женитба. Иван е прочут с буйния си манталитет, бързо му пада пердето и стартира да раздава плесници.

Когато Моника е качвала информацията за Теди в Инстаграм на сторита, Пенелопе е пуснала обща фотография с гаджето си и коментарът към нея: „ Момчето с най-голямото сърце. Такава обич във вашите приказки я няма! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР