Грозен екшън прекрати на полувремето мача от 12-ия кръг на

...
Грозен екшън прекрати на полувремето мача от 12-ия кръг на
Коментари Харесай

Биха петрички съдия по време на зонален мач

Грозен екшън приключи на полувремето мача от 12-ия кръг на зона " Струма 2 " в пиринската бундеслига в Михнево сред локалния Ураган и Яворница, написа " Струма ". През първата част домакините поведоха с 2:0 с головете на Димитър Тасев в 6-та мин. и на Димитър Масларов от дузпа в 31-та мин.

Бесни от развоя на дуела, почитатели на гостуващия отбор потеглиха на разпра със съдиите на почивката на срещата, като пострадал се оказа основният рефер Христо Божков, който бе ударен в паниката и на секундата приключи срещата.

Това е трето посягане върху петричкия съдия в границите на полусезона. Точно преди един месец отнесе тупалка от футболиста на Граничар (Кулата) Живко Хаджиев в хода на мач още веднъж с присъединяване на Яворница, след което побойникът бе осъден за 1 година

В средата на октомври Божков стана жертва на офанзивата на шефа на Градешница Тодор Гюрев при визитата против Изтребител и причинителят на действието също изгоря за 1 година За похлупак, откакто дуелът в Ново Делчево беше пресечен при 1:0, гнева си върху съдията изля и записаният като шеф в протокола Владимир Петров, нанесъл серия от удари в коремната му област. Тогава потърпевшият се почувства зле и бе откаран в Спешна помощ.
След случая в Михнево гостите излязоха с послание към последователите си на своята страница в обществените мрежи. " Днешният мач беше преустановен заради навлизане на публиката на терена. Въпреки скандалното съдийство и макар че тимът ни съществува с помощта на нашите правилни почитатели, ние НЕ толерираме сходно държание. От основаването си се стремим да печелим с чест, красива игра и да бъдем образец на и отвън терена.

В момента тимът ни е застрашен от съществени наказания. Силно се надяваме това нещо да не се повтаря и умоляваме всички почитатели да показват страстите си само посредством поддръжка отвън терена. На и към игрището място имат единствено футболистите и треньорският щаб. Весел празник на всички! " – написа досегашният играещ треньор на Яворница Божидар Яков, който заради травма не взе присъединяване в скандалния дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР