Грозен акт в пловдивския квартал Тракия ядоса местни жители. Пейка,

...
Грозен акт в пловдивския квартал Тракия ядоса местни жители. Пейка,
Коментари Харесай

Вандали в Пловдив поругаха пейка, поставена в памет на починало детенце

Грозен акт в пловдивския квартал " Тракия " ядоса локални поданици. Пейка, сложена в памет на малко детенце, е надраскана от незнайни вандали.

" Тази скамейка се намира в парк " Ротари " в ж.к Тракия и е сложена там в памет на едно малко ангелче. За страдание тази " хубост " е била усърдно изписана, без никакво почитание и мисъл, опорочавайки паметта на детенцето и болката на неговите близки ", написа Нели Фингарова.

Посегателство провокира гнева на пловдивчани.

" Със сигурност, към този момент публично и за голямо страдание,сме един от най-простите нации. Не всичко е под общ знаменател,но доминира доста! Всеки ден, все по-просташки и жалки действия. ", означи Николай П.

" На такива да им извиеш ръцете ", прибавя Александър А.

Кметът на регион " Тракия " Георги Гатев разкри повече информация за пейката и даде обещание да се погрижи за нея.

" В качеството си на родител подарих пейката и дървото на младите родители в символ на надълбоко състрадание и почитание към тях. На 14 март бях там и я снимах, с цел да им покажа по какъв начин добре пораства дървото, само че четири дни не открих храброст да я пратя. Качвам я в този момент тук, а на следващия ден персонално ще отида да изтрия надписите! Поклон пред Ади. ", уточни той.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР